This session has been added to your personal agenda.

View your updated personal agenda

This session has been removed from your personal agenda.

View your updated personal agenda

You are already signed up for a session in this time slot

Go to the session selection page to make changes

Conference Agenda

Search Sessions

Search all sessions:

View all sessions in a list

Sunday, January 29, 2012

TimeRENAISSANCE
WEST
RENAISSANCE
EAST
GRAND
NORTH/CENTRAL
MT. VERNON
SQUARE
CONGRESSIONAL
A
CONGRESSIONAL
B
9:00
-
11:00

Registration Opens 9:00am
11:00
-
12:15
New to the Summit Tour (11:00-11:30)

Sponsored by:
Discovery Delegates' Lounge (open 9:00am-6:30pm) Mt. Vernon Meeting Room (open 9am-6:30pm)
12:15
-
1:45
LUNCHWORKSHOP: Prepare for and Find Success (Additional Workshop Registration & Sign-up Required) 12:45-2:45PM

Sponsored by:
WORKSHOP: Social Studies: Making an Impact with Social Media (Additional Workshop Registration & Sign-up Required) 12:45-2:45PM

Sponsored by:
1:45
-
2:45
New to the Summit Tour (2:30-3:00)

Sponsored by:
Discovery Delegates' Lounge (open 9:00am-6:30pm)Mt. Vernon Meeting Room (open 9am-6:30pm)
2:45
-
3:00
transition timetransition timeWORKSHOP Attendees' Coffee Break

Sponsored by:
3:00
-
5:00
WORKSHOP: Television Number Crunchers (Additional Workshop Registration & Sign-up Required) 3:00-5:00PM

Sponsored by:
WORKSHOP: Quick on the Draw: Delivering Quick Turnaround Factual (Additional Workshop Registration & Sign-up Required) 3:00-5:00PM

Sponsored by:
5:00
-
5:45
Speed Networking Round One - History /
Science /
Natural Science /
Travel & Exploration


Sponsored by:
New to the Summit Tour (5:00-5:30)

Sponsored by:
5:45
-
6:30
How to Work the Summit
6:30
-
7:30

Welcome Happy Hour
Back to Top

Monday, January 30, 2012

TimeRENAISSANCE BALLROOMCONGRESSIONAL
A
CONGRESSIONAL
B
CONGRESSIONAL
C
ROOM 2
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 3
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 4
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 5
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

PENN
QUARTER
GRAND
NORTH/CENTRAL
MT. VERNON
SQUARE
8:00
-
8:45
Continental Breakfast 8:00am-10:00am

Sponsored by:
(8:30-9:30) Coffee + Commissioners - INTERNATIONAL SCOPEDiscovery Delegates' Lounge (open 8:00am-6:00pm) Mt. Vernon Meeting Room (open 8am-6pm)
8:45
-
9:30
Speed Networking Round Two - Lifestyle & Reality

Sponsored by:
9:30
-
9:45
Welcome! Opening Remarks
9:45
-
10:45
Keynote Address: Lauren Zalaznick
10:45
-
11:00
Networking Coffee Break

Sponsored by:
11:00
-
12:00
Looking Ahead with the PubcastersWhat Men Want (11:00-11:30) 30 MINS WITH Rita Mullin, Discovery Fit & Health(11:00-11:30) 30 MINS WITH Andy Singer, Travel Channel(11:00-11:30) 30 MINS WITH Kevin Mohs, National Geographic Channel(11:00-11:30) Production Partners with David Eilenberg, Mark Burnett Productions
12:00
-
12:15
transition time(11:45-12:15) 30 MINS WITH Lucia McCalmont, HDNet(11:45-12:15) 30 MINS WITH Sarah T. Davies, Discovery Networks International(11:45-12:15) 30 MINS WITH Brandon Riegg, NBC and Universal Television(11:45-12:15) Production Partners with Jimmy Fox, Electus
12:15
-
1:15
The Consolidation Equation

Sponsored by:
MASTERCLASS: Accelerating with Archive(12:15-1:00) Speed Pitching One

Sponsored by:
(12:30-1:00) 30 MINS WITH Amy Savitsky, TLC(12:30-1:00) 30 MINS WITH Tim Duffy, Spike TV(12:30-1:00) 30 MINS WITH Brad Kohlenstein, Science Channel(12:30-1:00) 30 MINS WITH Claire McCabe, CMT
1:15
-
2:30
LUNCH

Sponsored by:
Luncheon Roundtables: Documentary Genre
2:30
-
3:00
From Sizzle to Show Coming to America(2:30-3:15) Speed Pitching Two

Sponsored by:
(2:30-3:00) 30 MINS WITH Charlie Jordan Brookins, BET(2:30-3:00) 30 MINS WITH Jane Latman, Investigation Discovery(2:30-3:00) 30 MINS WITH Janet Han Vissering, Nat Geo Wild(2:30-3:00) 30 MINS WITH Clare Laycock, UKTV
3:00
-
3:30
(3:15-3:45) 30 MINS WITH Charlie Foley, Animal Planet Media(3:15-3:45) 30 MINS WITH Gena McCarthy, Lifetime Networks(3:15-3:45) 30 MINS WITH Aaron Meyerson, CBS Television Distribution
3:30
-
3:45
Networking Coffee Break

Sponsored by:
3:45
-
4:15
The Golden Age of Non-Fiction

Sponsored by:
Making a Difference(3:45-4:30) Distribution One-on-Ones(4:00-4:30) 30 MINS WITH Brad Abramson, VH1(4:00-4:30) 30 MINS WITH David Royle, Smithsonian Networks(4:00-4:30) 30 MINS WITH Jennifer Quainton, Food Network and Cooking Channel
4:15
-
4:45
(4:45-5:15) 30 MINS WITH Mary Ellen Iwata, The Weather Channel(4:45-5:15) 30 MINS WITH Kathleen Finch, HGTV(4:45-5:15) 30 MINS WITH Laura Fleury, A+E Networks(4:45-5:15) 30 MINS WITH John MacDonald, Oprah Winfrey Network
4:45
-
5:00
transition time
5:00
-
6:00
In Conversation With David Lyle
6:00
-
8:00

A+E Networks Official Opening Party Hosted by A&E, Lifetime and History (Grand South)

Back to Top

Tuesday, January 31, 2012

TimeRENAISSANCE BALLROOMCONGRESSIONAL
A
CONGRESSIONAL
B
CONGRESSIONAL
C
ROOM 2
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 3
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 4
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 5
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

PENN
QUARTER
GRAND
NORTH/CENTRAL
MT. VERNON
SQUARE
8:00
-
9:30
Continental Breakfast 8:00am-10:00am

Sponsored by:
(8:30-9:30) Coffee + Commissioners - Niche ChannelsDiscovery Delegates' Lounge (open 8:00am-6:00pm) Mt. Vernon Meeting Room (open 8am-6pm)
9:30
-
9:45
Opening Remarks
9:45
-
10:45
In Conversation With Robert DeBitetto and Nancy Dubuc
10:45
-
11:00
Networking Coffee Break

Sponsored by:
11:00
-
12:00
TV Talk for Tough Times Agents of Change(11:00-11:45) Speed Pitching Three

Sponsored by:
(11:00-11:30) 30 MINS WITH Michael Klein, Sundance Channel(11:00-11:30) 30 MINS WITH Howard Lee, TLC(11:00-11:30) 30 MINS WITH Katie Buchanan, Style Network(11:00-11:30) Production Partners with Johnny Gould, Pilgrim Studios
12:00
-
12:15
transition time(11:45-12:15) 30 MINS WITH Heather Olander, USA Network(11:45-12:15) 30 MINS WITH Nancy Daniels, Discovery Channel(11:45-12:15) 30 MINS WITH Ralph Lee, Channel 4 TV(11:45-12:15) Production Partners with Rob Shaftel, Leftfield Pictures
12:15
-
1:15
Trending TV

Sponsored by:
Producer Showcase: Heirs Apparent (12:30-1:00) 30 MINS WITH Michael Wright, TBS/TNT/TCM(12:30 -1:00) 30 MINS WITH Ross Babbit, DIY Network(12:30-1:00) 30 MINS WITH Deirdre O'Hearn, WE tv(12:30-1:00) Production Partners With Adam Neuhaus, @radical.media
1:15
-
2:30
LUNCH

Sponsored by:
Luncheon Roundtables: Reality Genre
2:30
-
3:00
Celebrities Get Creative Behind the ScenesBringing in the BoomersThe Ownership Question: You've Got to Fight for Your Rights... Or Do You? (2:30-3:00) 30 MINS WITH Mike Stiller, History(2:30-3:00) 30 MINS WITH Tracy Beckett, National Geographic Channel International(2:30-3:00) 30 MINS WITH Tim Krubsack, Syfy(2:30-3:00) 30 MINS WITH Ed Hersh, Military Channel
3:00
-
3:30
(3:15-3:45) 30 MINS WITH Darren Campo, truTV(3:15-3:45) 30 MINS WITH Eli Lehrer, Bravo(3:15-3:45) 30 MINS WITH Jon Sechrist, TLC International
3:30
-
3:45
Networking Coffee Break

Sponsored by:
3:45
-
4:15
The Immediate Future of FormatsThis Is the Life: Trends in Lifestyle and Travel Programming(3:45-4:30) Agent One-on-Ones(4:00-4:30) 30 MINS WITH Tony DiBari, MTV(4:00-4:30) 30 MINS WITH Marc Etkind, Planet Green(4:00-4:30) 30 Minutes With Nancy Dubuc, History & Lifetime Networks
4:15
-
4:45
(4:45-5:15) 30 MINS WITH Elliot Jacobson, RLTV(4:45-5:15) 30 MINS WITH Neil A. Cohen, A+E Networks(4:45-5:15) 30 MINS WITH Elise Warner, MSNBC(4:45-5:15) 30 MINS WITH Corie Henson, ABC Entertainment
4:45
-
5:00
transition time
5:00
-
6:00
So You Think You Can Pitch?

Sponsored by:
6:00
-
7:00

Happy Hour Sponsored by Discovery Channel

Back to Top

Wednesday, February 1, 2012

TimeRENAISSANCE BALLROOMROOM 2
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 3
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

ROOM 4
30 MINS WITH

Sponsored By:
Killer Tracks

GRAND
NORTH/CENTRAL
MT. VERNON
SQUARE
8:00
-
10:00
Continental Breakfast 8:00am-10:00am

Sponsored by:
Discovery Delegates' Lounge (open 8:00am-3:00pm) Mt. Vernon Meeting Room (open 8am-3pm)
10:00
-
10:15
Opening Remarks
10:15
-
11:15
Branded Entertainment: The Pitch and the Process(10:15-10:45) 30 MINS WITH Tim Pastore, 3net(10:15-10:45) 30 MINS WITH Michael Sorensen, Discovery Channel(10:15-10:45) 30 MINS WITH Charlie Parsons, National Geographic Channel
11:15
-
11:30
Networking Coffee Break

Sponsored by:
11:30
-
12:30
The Great Original Programming Debate
12:30
-
12:45
Closing Remarks
12:45
-
3:00
wrap-up
Back to Top